Авто ремонт редуктора ГБО.

Тюнінг

Щасливі клієнти

Автомийка

Ви знайдете найсвіжішу інформацію про нас на цій сторінці. Наша компанія постійно розвивається і росте. Ми надаємо широкий спектр послуг. Наша місія полягає в тому, щоб забезпечити краще рішення, яке допомагає всім. Якщо ви хочете зв'язатися з нами, будь ласка, заповніть контактну форму на нашому сайті. Ми бажаємо Вам гарного дня! 

Газовий редуктор-це пристрій,що перетворює газ з рідкого стану в пароподібний,використовують при встановленні ГБО на автомобілі.

Профілактичні роботи потрібно проводити кожні 70-80тис.км.пробігу з заміною діафрагми.Як довго буде працювати редуктор залежить тільки від того як правильно ви будете проводити ТО(заміна фільтрів кожні 8-10тис.км.пробігу)Автомобіль обладнаний газобалонним обладнанням потрібно заводити  на бензині.Тільки після того,як температура рідини досягне +40 градусів,можна перевести автомобіль на газ.Дуже багато водіїв ігнорують цей процес і заводять на газі.В такому випадку температура газу в балоні приблизно -38 градусів,діафрагми під час заводки автомобіля ще не прийшли в потрібне  робоче становище (не було підігріву редуктора),а їх вже заставляють працювати.При такому розкладі діафрагми деформуються,тріскають і в результаті порушується робота редуктора.Тому правильна експлуатація-це запорука довготривалої роботи газового редуктора і в цілому цілої системи ГБО.

Ремонт та профілактику газового редуктора можна поділити на пару етапів:Після пробігу 8-10тис.км-проводять заміну фільтрів рідкої фази,грубої очистки.Якщо це друге покоління ГБО то злив конденсату ,а якщо четверте то заміна фільтрів парової фази.Після проходження 70-80тис.км.пробігу-заміна рем.комплекту.Рем.комплект підбирають взалежності від виробника та моделі даного редуктора.

Регулювання ГБО в системі другого покоління проводиться шляхом регулювання газового редуктора болтом кількістю і якістю газової суміші і болтом вільного ходу,в подальшому дозатором газу.В системі четвертого покоління  проходить шляхом підключення ПК до  газового  блоку управління через кабель-інтерфейс USB відповідає назві блоку.Далі згідно відповідної програми на ПК регулюється якість газової суміші і.т.д….На редукторі регулюється тільки тиск.

Самому своїми руками важко провести ремонтні роботи редуктора.Тому ,що настройка редуктора,заміна діафрагми,зміцнюючи кілець потребує особливих навиків.Це краще дорівити майстрам.Наші спеціалісти автосервісу LEMBERG-GAS у Львові, що на Княгині Ольги проведуть профілактичний ремонт та й ремонт ГБО в цілому.Нададуть вичерпну інформацію та дадуть відповіді на всі ваші запитання щодо ремонту редуктора та газобалонного обладнання.Звертайтесь до нас!!!!!!