Авто ремонт форсунок ГБО.

Тюнінг

Щасливі клієнти

Автомийка

Ви знайдете найсвіжішу інформацію про нас на цій сторінці. Наша компанія постійно розвивається і росте. Ми надаємо широкий спектр послуг. Наша місія полягає в тому, щоб забезпечити краще рішення, яке допомагає всім. Якщо ви хочете зв'язатися з нами, будь ласка, заповніть контактну форму на нашому сайті. Ми бажаємо Вам гарного дня! 

Газова форсунка- це так званий вузол газобалонного обладнання ,вана забезпечує подачу газу у впускний колектор двигуна.Вони бувають різних виробників і діляться за характеристиками та обслуговуванням при ремонті.Як відомо газ в Україні зустрічається різної якості,тому вони  можуть часто забиватись,через це змінюється їхня продуктивність.Для того ,щоб попередити забруднення форсунок, потрібно вчасно проводити ТО ГБО.Якщо використовуються фільтри низької якості(найдешевші)-це також призведе до забруднення стінок форсунки.Тоді вони починають працювати по різному,змінюються їхня продуктивність.Підвищується втрата палива(газу).Згодом це викликає підвищення температури,підгорання клапанів.Для запобінанню цьому,потрібно перевіряти форсунки.Їхня різниця не повинна бути більшою ніж 10%.Найбільш ефективним є багатоетапне чищення спеціальним розчином.Потрібно проводити ультразвукову чистку на стенді.Це допомагає збільшенню продуктивності газових форсунок.Не рекомендовано проводити чистку самостійно!!!!

Наш автосервіс ГБО Lemberg-Gas надає низку високоякісних форсунок.Також при виявленні неполадок наші спеціалісти зроблять все можливе для вирішення цієї проблеми.По потребі проведуть чистку форсунок,торіровку,заміну рем.комплекту.Звертайтесь до нас на Княгині Ольги в автосервіс Lemberg-Gas у Львові  ми завжди раді відповісти на ваші питання,чекаємо!!!!!!